Eksklusivt tilbud: Spar opptil 35% på Madame Tussauds

madame-tussauds-offer

Vi har gode nyheter til deg!

Fra og med nå og ut 2015 kan du spare opptil 35% på billetter til det populære voksmuseet Madame Tussauds i London! Prisen i døra er £ 33, og vi er de eneste med dette fantastiske tilbudet!

På Madame Tussauds kan du møte den britiske kongefamilien, inkludert dronning Elizabeth, prins William og hertuginne Kate, henge med The Beckhams og hilse på din favorittatlet eller superhelt.

Billettene dine inkluderer også et besøk til Chamber of Horrors, hvor du kan besøke utstillingen SCREAM! Her besøker du et høysikkerhetsfengsel som har blitt overtatt av sine fanger – som ikke ønsker å gi deg annet enn frysninger og mareritt.

Heng (bokstavelig talt) med Spiderman og alle de andre superheltene på Marvel Super Heroes 4D Experience. Kjøp billetter inkludert Star Wars, og få muligheten til å oppleve den nye Star Wars Experience, med unike, livaktige voksfigurer av favorittheltene og -kjeltringene i autentiske walk-in sett inspirert av filmene.

Et besøk til Madame Tussauds fortryllende verden er et must når man er i London. Gjør deg klar til endeløs moro for folk i alle aldre.

Få billettene dine på LondonBilletter.no og spar opptil 35%!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *