3 fortryllende musikaler i London

Leter du etter inspirasjon til turen til London? Hvilke musikaler er verdt å få med seg? Hvis du er i humør til noe litt annerledes, har vi samlet sammen våre anbefalinger av tre fortryllende musikaler i Londons West End.

Her er det noe for enhver – hekser, strebende kunstnere og drag-queens, forbudt kjærlighet, vennskap og å forfølge drømmer danner utgangspunktet i disse magiske fortellingene.EN AMERIKANER I PARIS

En amerikaner i Paris er en splitter ny musikal hit, som ble oppsatt i London for første gang i 2017.

Med uttalelser som «[En amerikaner i Paris er] en perfekt kombinasjon av dans, romantikk og klassisk Gershwin» (The New York Times) er dette en prisvinnende og spennende lagt opp Broadway-musikal med umåtelig vakker dans og fantastisk musikk.

Den imponerende musikalen handler om Jerry Mulligan, en amerikansk GI som er strebende maler i en by som blomstrer av håp og muligheter. Etter et skjebnesvangert møte med en vakker ung danser som heter Lise, blir Paris bakteppet til en sensuell og moderne kjærlighetshistorie om kunst, vennskap og romantikk i kjølvannet av krigen.

Forbered deg på å bli bergtatt!

Velg dette: Hvis du ser etter Londons nyeste musikalske hit, en forbløffende produksjon med inovativ scenografi, utrolige dansere og en fengende kjærlighetshistorie!

Teater: Dominion Theatre

Varighet: 2 timer og 30 minutter (inkluder pause på 15 minutter)

SpilletiderMandag til lørdag kl. 14 og 19:30.

Aldersgrense: Passer for barn fra 6 år og opp. Vennligst merk at barn under 4 år ikke gis adgang til teateret.KINKY BOOTS

Kinky Boots er musikalen for deg som liker renspikka moro. Dette er en morsom og hjertevarm musikal av ingen ringere enn Cyndi Lauper, og den er en must-see.

Basert på en ekte historie, og indie-filmen med samme navn, følger Kinky Boots unge, britiske Charlie Price, som forlater familiens skofabrikk for å bo med den krevende kjæresten sin i London.

Når faren til Charlie dør uventet, returnerer han til den vaklende familiebedriften og skjønner at det er opp til han å holde fabrikken i live. En fabelaktig drag-queen ved navn Lola, gir Charlie idéen om å lage kvinnesko for menn. Snart begynner fabrikken å produsere «kinky boots» under Charlie og Lolas tilsyn – men kan denne spinnville idéen faktisk fungere? Og kan disse to ekstremt ulike mennene komme til enighet og bli ekte venner?

Velg dette: Hvis du ser etter en morsom og helsprø musikal med fengslende kostymer, fantastiske dansere og opptempo musikk. 

Teater: Adelphi Theatre

Varighet: 2 timer og 25 minutter.

Spilletider: Mandag til lørdag kl. 14:30 og 19:30.

Aldersgrense: Anbefalt aldersgrense på 12 år. Vennligst merk at barn under 4 år ikke gis adgang til teateret.WICKED

Wicked er en av de lengstlevende musikalene noensinne, og den har rukket å bli sett av 2 millioner mennesker bare i London. Det er unektelig en publikumsfavoritt – og det har den vært i over et tiår.

Wicked er den utrolige fortellingen om et usannsynlig vennskap mellom to jenter, som treffer hverandre for første gang som elever i trolldom. De ekstraordinære eventyrene deres i Oz fører dem til slutt rett inn i skjebnene som Glinda The Good og Elphaba the Wicked Witch of the West. Tettpakket med spennende magi, utrolig kostymer, mye humor og bergtakende sanger er Wicked en uforglemmelig opplevelse du ikke bør gå glipp av.

Avisa The Evening Standard kaller Wicked «en av de mest populære West End-musikalene noen sinne», og Daily Mail sier at det er «det perfekte valget for en fortryllende kveld». 

Velg dette: Hvis du vil nyte en prisvinnende musikal tettpakket med magi, som forteller en hjertevarm historie om vennskap er Wicked et opplagt valg.

Teater: Apollo Victoria Theatre

Varighet: 2 timer og 45 minutter

Spilletider: Onsdag og lørdag kl. 14:30 & mandag – lørdag kl. 19:30.

Aldersgrense: Anbefalt aldersgrense er 7 år. Vennligst merk at barn under 3 år ikke gis adgang til teateret.  Barn under 16 år må ledsages av en voksen.

One thought on “3 fortryllende musikaler i London

  1. An American in Paris looks great.
    Any chance of getting tickets before Easter?

    Is it possible to see online where there is good days/evenings.

    Kindly
    Moira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *