10 Morsomme Barnevennlige Aktiviteter i London

London er en av verdens mest interessante byer, full av rik historie, vakker arkitektur og mange muligheter for forskjellig underholdning. Hvis du har vært på ferie med barna dine før, vet du hvor vanskelig det kan være å få dem underholdt og interessert, men rundt London er det så mange ting å gjøre som kan passe ethvert budsjett.
Her er noen forslag til 10 morsomme, barnevennlige aktiviteter i London.

 
SEA LIFE London Aquarium har en av Europas største samlinger av marint liv og er noe den som er interessert i sjøliv ikke kan gå glipp av. Ved SEA LIFE London Aquarium kan du blant annet oppleve mer enn 500 arter og planter, og over 40 forskjellige haier.
 
En reise til London Eye er alltid en suksess for både barn og voksen! Fra det ikoniske pariserhjulet får du en helt ny utsikt over byen. En full runde i en av de 32 lukkede kapslene tar rundt 30 minutter, og på det høyeste punktet er du 135 meter over havnivå og kan nyte den fantastiske utsikten over London.
 
Lek av hjertens lyst ved LEGOLAND® Windsor Resort med mer enn 55 interaktive turer og attraksjoner. Fly gjennom tretoppene i flukt fra skumle drager, reis gjennom spennende bølger med en vikigeflåte eller bli med LEGO® dykkere på et magisk eventyr under vannet. Det er nesten uendelig moro for barn og deres voksne.
 
4. Lion King the Musical (Løvenes Konge)
Disneys utrolige Lion King the Musical er tidenes glede for tilskuere i alle aldre. Med musikk av Elton John er The Lion King en av de mest slående musikaler som noensinne har blitt laget, både i og utenfor London.
 
5.  Diana Memorial Playground
Mer enn en million besøker denne gratis lekeplassen hvert år. Barn elsker å leke, utforske, svinse rundt og la sin fantasi blomstre på dette magiske stedet. Det er en sensorisk sti, tipier, en strand rundt piratskipet, og forskjellige leker og skulpturer å leke med. Det er mengder av sitteplasser, slik at også de voksne kan slappe av.                                                  
Opplev den søte og morsomme musikalen Matilda i Londons West End. Både barn og voksne vil glede seg og bli begeistret av historien om den spesielle lille jenta med en ekstraordinær fantasi.
 
7. Natural History Museum
Ved Natural History Museum i London kan du utforske 36 gallerier gratis. Oppdag en samling av dyr og fugler i verdensklasse, og besøk museets verdensberømte dinosaurer og se en Tyrannosaurus Rex i øynene.
 
Inngang er gratis, men det er en avgift for noen midlertidige utstillinger.
 
Reis på et eventyr med en turbuss fra magiske 4D DreamWorks! Shrek’s Adventure er en unik vandrings- og ritt-attraksjon for hele familien! Stig inn i kongedømmet Far Far Away og nyt et helt nytt eventyr der fantastiske DreamWorks animasjoner, fengslende historiefortelling og en god dose skarpe replikker fra et esel venter deg!
 
Ta del i de 10 live eventyr-tematiserte forestillingene der du kan besøke sumpen til Shrek, finne din skjebne i en krystallkule, gå deg vill i speil-labyrinten og avdekke ditt indre troll når du trenger det!
 
9. British Museum
British Museum er dedikert til den menneskelige historie, kunst og kultur, og er plassert i området Bloomsbury i London. Her kan du og din familie oppleve museets mange familievennlige aktiviteter.
 
Barn under 5 år kan slippe inn i den gratis Little Feet-sesjonen, som gir muligheter for kreativ lek, skaping og utforsking. Du kan også låne farvestifter, blyanter og blokker eller prøve sekker fra Gallery med et aktivitetssett for å hjelpe til å underholde barn gjennom galleriene.
 
10. Epping Forest
Hvis du ønsker å flykte fra maset i byen og vil gjøre noe litt mer aktivt med barna, har Epping Forest noe for deg. Epping Forest er gjenstand for alle slags arrangementer gjennom året, og det er mengder av aktiviteter å bli involvert i: hvorvidt det er vandring eller løping, sykling, hesteriding, sportsfiske, fotball eller golf.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *