Disneys musikaler i London

Finnes det noen som ikke elsker Disneys ikoniske filmer? For mange er de fylt av varme minner fra barndommen, og dessuten er de opplevelser vi elsker og vil dele med våre barn.

Hvis du nikker enig, bør du vurdere å dele en enda mer spesiell Disney-opplevelse med dine barn, nieser og nevøer, barnebarn eller andre voksne i din familie. Venner fungerer også bra.

Mens filmene er flotte, er sceneoppsetningene av Disneys filmer, i form av musikaler, rett og slett fantastiske. Det er praktisk talt umulig å ikke la seg bevege av de utrolige skuespillerne, av scenografien, kostymene, lys- og lydproduksjonen.

Disneys The Lion King har lenge vært en publikumsfavoritt både i London og New York. Du kjenner allerede til historien om Simba, men du bør helt klart oppleve den fremført på scenen i Londons West End.

En annen Disney-klassiker er fortellingen om den unge gategutten Aladdin, som forelsker seg i den vakre Prinsesse Jasmine. Disneys Aladdin – Musikalen er den velkjente historien, men i nye, storslåtte omgivelser på Prince Edward Theatre i London.

Selv om musikaler ikke er tingen for deg vanligvis, er det nesten umulig å ikke forelske seg i Disneys musikaler.

Disneys Lion King – Musikalen – Musikalen spiller kveldsforestillinger fra tirsdag til lørdag 19:30, og fremføres dessuten som matiné onsdager, lørdager og søndager klokken 14:30 ved Lyceum Theatre. Løvenes Konge er anbefalt fra alderen 6 og oppover.

Disneys Aladdin – Musikalen spiller om kvelden mandag til søndag 19:30, samt torsdager og lørdager 14:30 på Prince Edward Theatre. Aladdin er anbefalt for alle fra 6 år og oppover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *